Föreningarnas dag

Den 2 september 2017 var det premiär för arrangemanget Föreningarnas dag på Ystad Arena! Informationen på denna sida är till för föreningarna.

Vår förhoppning är att kunna göra Föreningarnas dag till ett återkommande evenemang, men detta är i dagsläget inte klart. Nedanstående information avser 2017 års evenemang.

Föreningarnas dag är en ny satsning från Ystads kommun, riktad till allmänheten, med fokus att lyfta Ystads rika föreningsliv och goda förutsättningar till en aktiv och meningsfull fritid. Vi är stolta över mångfalden och vill tillsammans med er föreningar visa Ystadborna bredden av fritidsaktiviteter inom så många kategorier som möjligt.

Denna dag har ni möjlighet att visa upp er verksamhet, träffa potentiellt nya medlemmar och låta dem prova på era föreningsaktiviteter på Ystad Arena.

På Ystad Arena erbjuder vi er fina förutsättningar för att både ha föreningsrepresentanter på plats vid bord på plan 2 samt för att låta Ystadborna, unga som gamla, få chansen att praktiskt prova på just er förenings aktiviteter nere på hallgolven.

Förutom detta kommer det att anordnas tipsrunda med priser, erbjudanden, tävlingar eller liknande, och vi hoppas på en aktiv, fartfylld dag tillsammans med er.

Anmäl er förening till att delta genom att fylla i formuläret nedan. Mer information kommer att skickas ut kontinuerligt till de föreningar som anmält sig.

På ystad.se/föreningarnasdag kommer det inom kort finnas information för allmänheten.

För er föreningar publiceras mer information på denna sida.

Varmt välkommen att delta!

 

 

Kontakt

Erik Gren
Fritidskonsulent

Ystads kommun
Kultur o Utbildning
Piparegränd 3

0411-57 73 49
erik.green@ystad.se

Välkommen att kontakta mig om du har frågor och funderingar kring Föreningarnas dag!