RSS

Lov i Ystad

Här hittar du aktiviteter för barn och unga under skolloven i Ystads kommun. Prova på, skapa, upptäck och ha kul!

Sommarlov 2017 banner

Under sommarlovet 2017 har du som går i grundskolan (årskurs F-9) möjlighet att prova på många olika aktiviteter hos olika föreningar och olika verksamheter inom Ystads kommun. Nedan kan du se aktiviteterna när de publicerats – klicka på rubrikerna för att läsa mer. 

OBS! Anmälan, till de aktiviteter som kräver detta, öppnar först den 5 juni. Mejl och förfrågningar kring anmälan som inkommer innan den 5 juni tas ej emot. Se respektive aktivitet för mer information om hur du anmäler dig.

 

Helt gratis

Företagens, föreningarnas och de kommunala verksamheternas aktiviteter finansieras helt tack vare ett statligt bidrag, som är avsett för att kunna erbjuda alla barn och unga samma möjligheter till ett socialt, roligt och meningsfullt sommarlov. Här kan du läsa mer om bidraget.

Samtliga aktiviteter i programmet är alltså gratis! 

Lov i Ystad

På denna sida hittar du information om de aktiviteter som arrangeras i Ystads kommun under sportlovet, sommarlovet samt höstlovet.

Program publiceras här när lovet närmar sig.

Under de perioder då inga lovaktiviteter finns publicerade kan du alltid söka bland evenemang eller få tips via länkarna här intill.

Viktig info

  • Några av aktiviteterna kräver föranmälan (öppnar 5 juni) och några genomförs endast på ett fåtal datum, så det är först till kvarn som gäller. 
  • Mejl och förfrågningar kring anmälan som inkommer innan den 5 juni tas ej emot.
  • Vid mejlbokningar (skickade först efter att anmälan öppnat) skickar arrangören ett bekräftelsemejl, som bevis på att du fått plats. Du är alltså garanterad plats först när bekräftelsemejl erhållits.
  • Om du har frågor och önskemål gällande tillgänglighet, så kontakta ansvarig på respektive aktivitet – t ex i samband med anmälan.

Aktiviteter i app

Lovaktivteter, tillsammans med övriga aktiviteter, publiceras även i Listen App – kommunens app för barn och unga mellan 7 och 20 år. 

Läs mer och ladda hem den här.