Artister klara till allsång i Norra promenaden

Gästartisterna till årets allsångskvällar är nu klara. I juli månad bjuder Ystads kommun in till inte mindre än fyra kvällar med sång, musik, gästartister och allsång i Norra Promenaden.

Norra Promenaden brukar fyllas av Ystadsbor som är sugna på allsång och picknick i sommarkvällen. Ystadbandet Emma och MIDAS bjuder på musik och allsång från scenen tillsammans med folkkära artister.

Evenemanget är gratis och börjar klockan 19. Ta gärna med egen stol.

4 juli: John Lundvik

Artist och låtskrivare som genom åren har samarbetat med flertalet stora svenska och internationella artister. Som låtskrivare fick John sitt stora genombrott 2010 efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopsgåva When You Tell The World You’re Mine. 2018 blev året då John slår igenom stort som artist genom sin medverkan i Melodifestivalen med den egna låten My Turn. John Lundvik är en förstklassig entertainer som med stor scennärvaro och musikkunnande kommer att bjuda publiken på en extraordinär sångupplevelse.john lundvik

11 juli: Nina Hjelmkvist

Skådisen och programledaren som fängslar publiken med sin sång! Med en bakgrund som showartist tog hon så steget in i TV-världen. I dag är Nina en eftertraktad barnprofil med flera nya, spännande TV-uppdrag uppradade – men det hindrar inte henne från att underhålla även från scenen. Med sin fantastiska sångröst tar Nina med publiken på en musikupplevelse – gamla låtar blandas med nya och det finns något för alla smaker, för här ska alla få vara med och sjunga. Hennes härliga närvaro på scen leder till många skratt och mycket glädje.

Nina Hjelmkvist

18 juli: Anna-Hanna Rosengren

Musikalartist som nyligen gjort sin drömroll Fantine i Les Misérables på Spira, Smålands musik och teater i Jönköping. Under våren har hon turnerat med den nyskrivna barnoperan Vem behöver sin skatt, en opera särskilt skriven för Anna-Hanna. Nu aktuell i rollen som sig själv i O vad det låter bra – Spiras konsertversion av Fem myror är fler än fyra elefanter, tillsammans med Jönköpings Sinfonietta. Med en smittande passion för musiken och sitt breda register med allt från visor, jazz, pop, musikal och opera kommer hon att bjuda Ystadpubliken på några riktiga pärlor under kvällen.

annahanna

25 juli: Frida Green

Sångerskan från Ystad som nyligen glänste med sin begåvning för hela svenska folket genom sin medverkan i TV4:s Talang och SVT:s luciafirande. Hon har varit verksam inom musiken under hela sin uppväxt och varit med i olika konstellationer såsom banden Negative Nancy och okå. Numera är det dock enbart fokus på soloakten; Frida Green. Vi spår en lysande musikkarriär för Frida som med sitt glada humör och sin röst av guld vunnit Ystadsbornas hjärtan sedan länge.

frida green

Läs mer på ystad.se/allsang