Sandskogen ledningsarbeten.jpg

Installation av vattenmätare i Sandskogens stugor

Under vintern och våren kommer VA-enheten att fortsätta byta ut vattenledningarna i Sandskogen. Då kommer en vattenmätare att installeras i de stugor som inte har någon.

Du som inte har vattenmätare idag kan alltså redan nu förbereda för installationen samt fylla i och skicka in en ansökan. Klicka här för blankett.

Du får själv stå för installationen av vattenmätarkonsol med kran före och efter vattenmätaren, men själva vattenmätaren kostar dig inget eftersom den tillhör Ystads kommun.

Vi kommer också att installera en ny avstängningsventil för alla stugor vid trädgårdsgränsen, cirka sex meter från stugan. Den kommer att räknas som anslutningspunkt efter att ledningen är klar.

Detta arbete är en del av etapp 2 av arbetet med att byta ut hela vattenledningsnätet i Sandskogen. Totalt är det fem etapper och allt arbete ska vara klart under 2020.

Frågor?
Om du har frågor är du välkommen att kontakta utredningsingenjör Tony Gunnemar. Du når honom lättast på tony.gunnemar@ystad.se eller på 0411-57 70 12.

Skapad 2016-09-14