Möte om gemensam destinationsutveckling

Nu tar vi ett gemensamt nytt tag i att utveckla besöksnäringen i Skåne sydost. Välkommen på upptaktsmöte den 29 januari i Tomelilla eller Löderup.

Ystad, Tomelilla, Simrishamn och Sjöbo (kommunerna i Skåne sydost) är de första kommunerna i Skåne som nu går samman kring en omfattande, gemensam destinationsutvecklingsprocess för besöksnäring och turism. Kommunerna tar  initiativet och inbjuder dig som besöksnäringsidkare till ett upptaktsmöte för en presentation av processen och hur vi vill arbeta för att utvecklas framåt tillsammans med er inom besöksnäringen. ko vid ales stenar

Målet är att utveckla ett nytt gemensamt, arbetssätt och skapa en långsiktigt hållbar strategisk plattform. Arbetet ska leda till en ökad professionalisering, attraktiva åretrunt-destinationer som lockar fler internationella besökare och som skapar högre omsättning och tillväxt för besöksnäringen.

Destinationsutveckling för Skåne Sydost är nära kopplat till "Collaborative Tourism 2020" (den regionala tillväxtstrategin för besöksnäringen) och med den "Nationella strategin 2020 för tillväxt inom besöksnäringen" som utgångspunkt. Arbetet drivs i samverkan mellan kommunerna och tillsammans med näringen. Med de utmärkta tillgångar och attraktiva egenskaper som finns i området kan besöksnäringen vidareutvecklas och marknadsföras för att nå större framgångar i framtiden.

Torsdagen den 29 januari 2015 inbjuder vi dig till en två timmars presentation. Samma presentation vid två tillfällen. Välkommen när det passar dig.

Anmälan dig via simple sign-up.

Alt. 1 Tid: kl. 10- 12 Plats: Teaterhallen Folkets Park, Tomelilla

Alt.2 Tid: kl. 18.30 – 20.30 Plats: Löderups Strandbad Hotell & Restaurang