Bli din egen chef i sommar

Har du en hobby du skulle vilja utveckla eller en affärsidé du vill prova? Sök då jobben som Sommarlovsentreprenör.

Sommarlovsentreprenör är ett koncept som finns över hela landet och ett spännande alternativ till de vanliga sommarjobben. Här får du möjlighet att sommarjobba som ”egen företagare” och chansen att skapa ditt eget arbete i en egen verksamhet. Du utvecklar din företagsamhet och ditt entreprenörskap.

sommarlovsentrepenö
Sommarlovsentreprenörerna utgår från Forums lokaler på Regementsområdet i Ystad och alla ungdomar får en liten summa i startkapital (som redovisas) och ett Jojo sommarkort. Uttagningen till platserna som Sommarlovsentreprenör sker genom speed-dating.
Projektet drivs av Ystad, Simrishamns och Tomelilla kommuner i samarbete med Sparbanken Skåne och Region Skåne. Du får hjälp med utbildning, försäkring och stöd.

Läs mer om Sommarlovsentreprenörerna, information om ansökan och tider.

Skapad 2018-04-19, Uppdaterad 2018-04-19