17-12-01 A Ekborg 848x500.jpg

Anders Ekborg

Fredag 1 december 19.00>> Julkonserten 'En stilla jul' är en konserttradition i världsklass sedan 2010, av och med Anders Ekborg - en av Sveriges mest framstående sångare. Publiksuccé!

Med sina fantastiska musiker har julturnén blivit en publiksuccé med sitt unika tilltal. Allt från klassiska julsånger till nedslag ur Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack.

Allt började 2010, då En stilla Jul gick på turné för första gången och direkt blev en publiksuccé med sitt unika tilltal. Allt från klassiska julsånger till nedslag ur Anders rika repertoar, sammanvävt med personliga och aktuella mellansnack. Det gav sig naturligt att han 2011 spelade in och släppte det kritikerrosade julalbumet med samma namn, ett album som redan blivit en klassiker och som bygger på turnén. Sedan dess har ”En stilla Jul” varit en av de stora julkonserterna på turné i Sverige, den har gått för utsålda hus med en ständigt växande publik - som bjuds både på nytt material blandat med klassikerna!

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: 90 min, ej paus
Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!
Teatercaféet 0411-57 77 50 eller teatercafe@ystad.se

Biljetter>>

Skapad 2017-10-19