3xbarn host17.jpg

Barnföreställningar

Ystads Riksteaterförening fortsätter med sina populära barnföreställningar på Ystads Teater!


Söndag 22 oktober 13.00>> Mirabell och Astrakan
Med Regionteatern Blekinge Kronoberg är en lekfull och existentiell pjäs om att vänta, av Annika Thor. Mirabell och Astrakan har båda begett sig till en lekplats för att vänta på att Någon ska komma dit. Är det samma Någon? Är Någon snäll eller farlig? Och vad händer om Någon aldrig dyker upp? Finns ens Någon på riktigt? Eller kan det rent av vara så att de väntar på varandra...
Föreställningens längd: 30 min
För 3-6 år.
Pris: Vuxna 100 kr, barn 50 kr.
Biljetter>>

Söndag 19 november 13.00>> Burger Princess
Med Banditsagor. Tiden är kommen för prinsen i kungariket att gifta sig och drottningen söker efter en passande prinsessa. Samtidigt står en flicka och steker hamburgare på en kommersiell kedja i en annan del av staden. 
Burger Princess är en modern tolkning av folksagan Prinssesan på ärten. Vi får följa en skarp, modig och handlingskraftig ung flicka som upptäcker en ny och främmande värld.
Föreställningens längd: 30 min
Från 4 år och uppåt.
Pris: Vuxna 100 kr, barn 50 kr.
Biljetter>>

Söndag 10 december 13.00>> Julkalas med världens sväng
Med julen uti världen och hem igen. Nu blir det julkalas för stora och små! Julmys och tomtar det kommer ni få. Svängig julmusik från världens alla vrår, dans och lekar blir tradition från år till år. Med klarinett, fiol, gitarr och sång, ser vi till att julkänslan kalasas igång!
Föreställningens längd: 40 min
Ålder ej specificerad.
Pris: Vuxna 100 kr, barn 50 kr.
Biljetter>>

Skapad 2016-01-01