17-11-25+26 Lilla Sjo 848x500.jpg

Lilla Sjöjungfrun

Lördag 25 november 19.00 & Söndag 26 november 14.00>> Böljande familjemusikal där det utforskas en värld som inte många har privilegiet att lägga ögonen på: Havsbottnen.

Lilla Sjöjungfrun har sedan hon kan minnas drömt om att få leva på land. Så när det är dags för den årliga dagen för sjöjungfrus att besöka den omtalade världen ovanför ytan ser Lilla Sjöjungfrun sin chans att stanna. Men för att kunna stanna måste hon hitta sin själsfrände, någon som älskar henne mer än han älskar sig själv. Något som visar sig vara lätt till en början, men ju längre tiden går blir Lilla Sjöjungfrun mer och mer osäker. Har hon gjort rätt val? Är detta verkligen det hon vill?

Föreställningen Lilla Sjöjungfrun tar med dig som publik på en resa genom många känslor och frågor. Hur vet man vad som är rätt? Är gräset verkligen grönare på andra sidan? Och hur ställer man sig till saker om saker och ting inte riktigt är som de borde vara? Men du får också hänga med på festliga tillställningar och se härliga blandningar av karaktärer, spännande sjömän och andra varelser som döljer sig både under och över ytan. Kort och gott är Lilla Sjöjungfrun en föreställning för alla! Oavsett ålder så kommer du se Lilla Sjöjungfrun ur ett nytt perspektiv. 

Såg du föreställningen i somras?
Inga problem. För vem vet, denna gång kanske du ser något du inte såg tidigare…
Kom och njut av vår magiska föreställning som du sent kommer att glömma.

Regi: Hilda och Anna Ståhl
Nyskriven musik: David Hansson

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: 2,5 timme inkl paus
Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!
Teatercaféet 0411-57 77 50 eller teatercafe@ystad.se

Biljetter>>

Skapad 2017-09-06, Uppdaterad 2017-09-06