18-03-08 Nordman 848x500.jpg

Nordman

Torsdag 8 mars 19.00>> Nordmans ’Dag och natt turné 2018’ är en halvakustisk konsert med hela låtskatten i ett avskalat format. Tillsammans med Dani Strömbäck på piano och Claudia Müller på flöjt.

Biljetter>>

Nordman slog igenom 1994 med singeln ”Vandraren” och det självbetitlade debutalbumet. Resan tillsammans har varit krokig men nu har det gått 23 år och de har fortfarande gnistan kvar och har hela tiden släppt musik och spelat tillsammans. Under 2017 har de hunnit med en rad konserter och två turnéer: En konserthusturné i våras och Packmopedsturnén i somras.

Nya singeln ’Dag och natt’ släpps fredag 17 november. Det är en låt som innehåller allt det vi älskar med Nordman: Håkan Hemlins karaktäristiska röst, Mats Westers fantastiska nyckelharpa och en text som talar till oss. 

- En kul sak för oss är att texten till ’Dag och natt’ har kommit till i samarbete med Uno Svenningsson, berättar Håkan Hemlin.

2018 är det dags att åka ut på turné igen, den här gången i ett avskalat format. Med sig har de Dani Strömbäck på piano och Claudia Müller på flöjt. Tillsammans kommer de att spela låtar från Nordmans karriär.

- Det ska bli riktigt kul att åka ut på den här turnén. Vi har en massa favoritlåtar i vår repertoar som hamnat i skuggan av våra hits. Nu plockar vi fram dem och blandar upp med både nyskrivet och välkända låtar. Tillsammans med våra fantastiska musiker Dani Strömbäck och Claudia Müller får alla låtarna nytt liv, säger Mats Wester.

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: Ca 1 timme och 40 min, ej paus
Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!
Teatercaféet 0411-57 77 50 eller 
teatercafe@ystad.se

Skapad 2017-11-15, Uppdaterad 2017-11-15