17-11-04 Toddyspex 848x500.jpg

Toddyspexet - Drottningen av Saba

Lördag 4 november 15.30 & 19.30>> Populära Toddyspexet kommer äntligen tillbaka till Ystad. I år med nyskrivna spexet Drottningen av Saba som tar oss med på en resa 3 000 år tillbaka i tiden.

Kära vänner!

Det är härligt att vara tillbaka igen. Mycket har hänt ska ni veta! I fjol spenderade jag många långa månader i Wien, medan självaste Sigmund Freud skrapade och grävde sig djupt in i mitt omedvetna. Han vände och vred, analyserade och sexualiserade varenda liten vrå av mina förträngda minnen, och fann plötsligt något tämligen intressant. 

Utan att avslöja för mycket kan jag säga att jag bytte droska mot kamel så snabbt jag bara kunde, och begav mig söderut mot Afrika. Något sade mig att svaren på mitt livs frågor fanns ditåt. Ett tjog hägringar, ett dussin dehydreringar och en drös mil senare stötte jag ihop med den mäktiga Drottningen av Saba och hennes karavanfölje - även de svarstörstiga som få! Vi bestämde oss snabbt för att slå följe på resan, och nu bjuds även ni med till att delta i detta rafflande äventyr till visdomssökande! Vad är egentligen värst av pest och kolera? Varför steriliseras sprutor inför dödliga injektioner? Finns Gud?

En önskan om en god föreställning!

Eder ödmjuke,
Hugo W. Todd

Efter ett års frånvaro kommer vi äntligen tillbaka till er i fantastiska Ystad.
Toddyspexet presenterar årets nyskrivna spex: Drottningen av Saba! Följ med oss på en resa 3 000 år tillbaka i tiden och möt den mytomspunna drottningen av Saba.

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: Ca 2 timmar inkl 15 minuters paus
Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!
Teatercaféet 0411-57 77 50 eller teatercafe@ystad.se

Biljetter>>

Skapad 2017-09-06, Uppdaterad 2017-09-06