17-09-21 Rakt in i kaklet 848x500.jpg

Uppåt, framåt och rakt in i kaklet ;)

Torsdag 21 september 18.30>> Föreläsning med två av landets främsta inspiratörer. Exklusiv, varm och rolig kväll, ett givande möte om arbetslivets gränslöshet och hur vi reagerar på press och stress.

Varför reagerar vi som vi gör och hur påverkar det våra resultat? 
Med dagens höga krav på produktivitet i arbetsliv såväl som i privatliv reflekterar Andy och Lajjo med brinnande passion, skratt och allvar kring hur vi reagerar under press och hur våra egna egenskaper påverkar våra beslut och resultat. En kväll om hur vi med ett annorlunda förhållningssätt kan öka våra chanser till framgångsrika prestationer och mer balans.

ANDY SWÄRD
Professionell ICF-coach och mental motivator med drygt 30 års erfarenhet i näringslivet som ledare i en rad internationella koncerner, är Andy väl medveten om hur tanken påverkar vår dagliga prestation. Andy är en flitigt anlitad föreläsare och samtidigt personlig coach och mental motivator åt både framgångsrika ledare i näringslivet och idrottare på internationell nivå. Under OS i London och Rio arbetade Andy både med svenska och internationella elitryttare. Han har också uppdrag som mental tränare till ishockeyproffs i NHL, KHL och SHL.

LARS-JOHAN ’LAJJO’ STRAND
Prisbelönt marknadschef med bakgrund inom digital utveckling. Med flera års erfarenhet inom retail och marknadsföring både i Sverige och internationellt, utövar han ett drivet ledarskap med kreativitet och människan i fokus. Lajjo Strand arbetar i dag som CMO för ett av Sveriges mest framgångsrika varumärken. I sitt arbete har han lärt sig behovet av visionära mål i ett företag och hur man får den starka energin hos medarbetarna att gå i en och samma riktning.

Kvällen är ett arrangemang i samarbete med Nätverket Österlen och RiktigPR.

FÖRESTÄLLNINGENS LÄNGD: Ca 4 timmar inkl paus med kaffe och kaka.
Börja din teaterupplevelse mätt och belåten - eller förboka fika till pausen!
Teatercaféet 0411-57 77 50 eller teatercafe@ystad.se

Biljetter>>

Skapad 2017-08-01, Uppdaterad 2017-08-01