RSS

Avfall och återvinning - nyheter

Följ vår blogg!

Farligt Avfall-bilden, Bild Andreas Offerssonbroschyrer, Bild Lotte Nilsson Ystads kommun Sopbil Ystads kommun, Bild Lotte NilssonBlandat material Bild FTI

Två-facks bil, bild Lotte Nilsson Ystads kommun  ÅVC Hedeskoga, Bild Lotte Nilsson Ystads kommun


Sommartips för dig som älskar loppis och second hand!

Publicerad: 2017-07-27 14:21

En miljönär-vänlig verksamhet hjälper dig att lappa och laga samt återanvända – för att spara jordens resurser och förebygga avfall. Öppna hjärtat second hand är en av flera miljönär-märkta verksamheter i Ystad.

 

Bild tagen utanför Öppna hjärtats entré

För dig som älskar second hand, fynda och att återanvända saker finns mycket att hitta på miljönär-vänliga Öppna hjärtat!

En miljönär-vänlig verksamhet hjälper dig att lappa och laga samt återanvända – för att spara jordens resurser och förebygga avfall. Öppna hjärtat second hand är en av flera miljönär-märkta verksamheter i Ystad.

Öppna hjärtat är väl värt ett besök för att fynda, göra världen lite bättre och dricka en kopp kaffe. Verksamheten bygger på gåvor i form av allt du kan tänka dig i ett hem - möbler, prylar, leksaker, textilier och kläder. Dessa saker finns sedan till försäljning för dig som vill fynda.

Öppna hjärtat har öppet som vanligt under sommaren:
Tisdag & torsdag 12-18
Lördag 11-15

Önskar du skänka varor är Öppna hjärtats personal på plats måndag-fredag 9-15. Öppna hjärtat kommer även hem till dig och hämtar större kvantitet efter en avtalad tid, tel: 0411-104 44.

Spara

Spara

Spara


Besöksräknare

Web Site Counters besök sedan starten

Kontakt

Avfallsenhetens kundtjänst

Telefon: 0411-57 71 00
(vardagar 9-12 och 13-15)

E-post: kundtjanst-avfall@ystad.se

Håll dig uppdaterad!

Facebook:

På Hållbart hittar du ett ständigt flöde med tips, nyheter, information kring miljö i allmänhet och avfallsminimering i synnerhet. Vill du hålla dig uppdaterad så är detta sidan du ska gilla! @ystadhallbart

YouTube:

På Ystads kommuns YouTube-kanal hittar du Hållbart. Här kan du se filmerna om Snafs, Hållbarts profil. Han är så liten att han knappt syns men tillsammans med andra bildar han ett stort sopberg. Med det vill han säga att allas insats spelar roll, tillsammans kan vi minska sopberget!