Ystad-Arets-Nyforetagarkommun-2015-pressbild.jpg

Starta nytt företag

Har du en företagsidé som du nu skulle vilja förverkliga? Kul! Det finns mycket hjälp och råd att att få om man så önskar.

NyföretagarCentrum Ystad-Österlen

Ystads kommun har ett nära samarbete med Nyföretagcentrum, som numer dessutom delar lokaler med kommunens näringslivsavdelning. Detta för att få ett närmre och ännu bättre samarbete med kommunen.

NyföretagCentrum arbetar med kostnadsfri rådgivning för att skapa nya livskraftiga företag och de hjälper bland annat till med utvärdering av din affärsidé. Rådgivningen är till för både dig som funderar på att starta eget företag eller för dig som redan har startat men känner att du vill få hjälp och stöd i hur du ska forstätta utvecklas. De har erfarna rådgivare som hjälper dig med affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller annat som rör ditt företagande.

Rådgivningen är helt kostnadsfri tack vare nätverket av stödjande samarbetspartners – både via finansiella medel och via personlig expertis och engagemang.

De finns i Tomelilla, Ystad och Simrishamn, normalt under tisdagar eller onsdagar. Boka för säkerhets skull tid i förväg.

NyföretagarCentrum anordnar även Fördjupningsträffar och har Start Up-café varannan vecka här i Ystad.

Kontakt & info

NyföretagarCentrum Ystad – Österlen

Lotte Kolare: 070-618 09 68
lotte.kolare@nyföretagarcentrum.se

NyföretagarCentrums hemsida