Fastighetsägare

Fastighetsägare

Hyresgästernas valfrihet
Bredbandsinvesteringen handlar inte bara om snabbare Internet och möjligheten att ladda hem långfilmer. Det handlar om hyresgästens valfrihet, som innebär att du överlåter till hyresgästen att själv välja sina bredbandstjänster – lika självklart som att var och en väljer sin egen morgontidning. Det handlar om att hyresgästen får utbyte av sin investering i en digital-TV.

Fiber ända fram
Prisutvecklingen för fastighetsnät har de senaste åren varit sådan att det nu är effektivare att dra ett fibernät i fastigheten än ett kopparnät. Därför erbjuder Ystad Energi alltid en fiber till varje lägenhet.

De obligatoriska kanalerna i digital form
I stadsnätet sänds endast digital information. Därför levereras även ett basutbud med ’must carry’-kanaler till ett konkurrenskraftigt pris inklusive TV-box.

En fastighet – Ett komplicerat åtagande
Som fastighetsägare vill du naturligtvis leverera en god boendemiljö på effektivast möjliga sätt. Därför erbjuder Öppet Stadsnät i Ystad anslutningar för fastighetsautomation, samt internet-tjänster som underlättar för hyresgästerna såsom tvättstugebokning.

Fastighetsägare kan beställa en gruppanslutning till det öppna stadsnätet. Priset för detta beror på antalet lägenheter som ska anslutas:

 

Gruppanslutning till flerbostadshus:         

Prisexempel för 10 lägenheter:
Priserna är i kr inkl. 25% moms.

25 000 kr + 1 000 kr / lägenhet

35 000 kr

 Kontakta oss för offert

 

 

Vad får jag för anslutningsavgiften?

Till dig som fastighetsägare gräver vi fram till en överlämningspunkt. Vi blåser fram fibern dit och driftsätter den.

Du som fastighetsägare ansvarar själv för fibernätet i fastigheten. Vi kan montera fiberterminalen och svetsa ditt fibernät som behövs i varje bostad mot en extra kostnad.

Hör av dig till oss för offert.

Kontakta Pär Strand 0411- 577 179 info.oppetstadsnat@ystad.se