Gällande detaljplaner och områdesbestämmelser

I kartan nedan kan du söka dig runt bland kommunens detaljplaner (inklusive äldre stadsplaner och byggnadsplaner) och områdesbestämmelser. Zooma in i kartan till den fastighet eller det område du vill kika på, eller skriv in adressen på den fastighet du söker i sökrutan i bildens övre högra hörn. Klicka sedan på kartan. Vill du se kartan i helskärm? Klicka i så fall på text-länken "Visa större karta" under kartbilden. Ser du inte länken till handlingarna? Då kan du scrolla ner en bit i pop-up-fönstret som öppnades när du klickade i kartan.

 

Observera att det kan finnas mer än en plan som gäller för ett område. När du fått upp info-rutan efter att ha klickat i kartan ska du därför alltid titta i övre gråa fältet. Om det inom parentes står (1 av 2) och det finns en svart pil ska du klicka på pilen för att kunna ta del av all information för området. Har du frågor får du gärna kontakta oss!

Publicerad 2016-05-25, Uppdaterad 2018-10-25

Kontakt

Stadsbyggnadsavdelningen
Tel: 0411-57 72 30
E-post: sam@ystad.se

Observera!

Kartan visar gränsen för de olika detaljplanerna och uppdateras kontinuerligt med nya gränser allt eftersom planer tillkommer, upphävs eller ändras. Filen med detaljplanen som öppnas när du klickar i kartan är inscannad och kan därmed inte uppdateras på samma sätt. I somliga fall kan det göra det svårt att förstå vilken plan som gäller. Om du känner dig osäker, kontakta oss på Stadsbyggnadsavdelningen så hjälper vi dig!