BollenWebb.jpg

Bollen

Bollen ligger på Jennygatan 6 i Ystad och är en av sex sporthallar i Ystad tätort.

 

Bollen uppfördes i samband med den stora fritidsutställninen 1936, är kommunens enda sporthall med parkettgolv och har måtten 36x18 meter. Hallens läktare rymmer cirka 700 personer vilket enbart Ystad Arenas evenemangshall kan matcha i kommunen. 

I Bollen är basket den vanligaste idrotten, men hallen är även anpassad för bland annat handboll, fotboll, innebandy och badminton. 

I mån av tid är Bollen tillgänglig att hyra för privatpersoner och företag. Bollen lämpar sig i första hand för idrott men har även använts för olika mässor där golvet har täcks med mattor. 

 

Fakta

Här hittar du all information om anläggningen


Hyresregler

Det är viktigt att ta del av hyresreglerna i samband med att du bokat någon av våra lokaler. Läs igenom dem i samband med att du fått bokningsbekräftelsen, så att du vet vad som gäller.

LÄS HYRESREGLERNA HÄR

Bokning, betalning och nycklar/tagg

Bokning

Via webb-bokningen kan du skicka in en bokningsförfrågan samt se vilka tider som hallen är tillgänglig. Det går också bra att skicka en bokningsförfrågan mail till bokafritid@ystad.se.

Bekräftelse

I bokningsbekräftelsen du får via mail finns även en länk till våra hyresregler. Läs igenom reglerna i samband med att du får bekräftelsen, så att du vet vad som gäller.

Fakturering

Fakturering sker månadsvis i efterhand via pappersfaktura till adressen som du har uppgivit. 

Tagg/Nycklar

Tagg till hallen hämtas på Piparegränd 3 i Ystad.
Generellt hämtas taggen tillsammand med information om larm etc samma vecka som bokningen är.

Skicka ett mail till fritid@ystad.se för att hitta en tid när du kan hämta taggen.

Publicerad 2020-01-28, Uppdaterad 2023-11-01