Föreningsinfo: Fritidens dag 2019

Här samlas information till föreningar angående Fritidens dag 2019.

Fritidens dag 2019

För en meningsfull och aktiv fritid • Ystad Arena, 1 sept

Med evenemanget Fritidens dag erbjuder vi er förening möjligheten att möta potentiellt nya medlemmar, aktivt låta dem prova på era aktiviteter och berätta mer för dem. Tillsammans bidrar vi till att visa upp Ystads sjudande föreningsliv och varierade utbud.

Fritidens dag arrangeras nu för tredje året i rad, och är ett ypperligt tillfälle för Ystadborna att upptäcka de fina möjligheter till en meningsfull och aktiv fritid som finns i kommunen. På en och samma dag, och under samma tak, kan Ystadborna få prova på aktiviteter och prata med föreningsrepresentanter.

Fritidens dag ska vara ett fartfyllt och roligt arrangemang som uppmuntrar till delaktighet och som andas nyfikenhet – och vi vill så klart gärna se er förening på plats. 

Datum: 1 sept
Tid: kl 13-15
Aktivitetsområden: i och runt Ystad Arena
Förberedelser (upplockning vid bord, skyltning, inlastning av utrustning): ej satt
Nedpackning: ej satt

Detaljerad information till de anmälda föreningarna finns på denna sida och uppdateras kontinuerligt. När uppdateringar gjorts skickas påminnelse till anmälda via nyhetsbrev. Har du mot förmodan inte fått den? Kolla mailens skräpkorg.

Vi vill att Fritidens dag ska bli ett fartfyllt och roligt arrangemang som uppmuntrar till delaktighet och som andas nyfikenhet. Fundera på hur just din förening kan bidra till denna känsla! 

Placering

Info ej klar

Viktig information

Info ej klar

 

Publicerad 2018-03-20, Uppdaterad 2019-06-13

Kontakt

Har du frågor angeånde Fritidens dag är du välkommen att kontakta oss:

Martina Fröjd
projektledare
fritidensdag@ystad.se
0411-57 77 89

Nu laddar vi inför en ny upplaga den 1 september 2019. Tillsammans med er vill vi lyfta begreppet "en meningsfull och aktiv fritid i Ystad" – de möjligheter och den bredd som finns här. Och liksom ifjol går arrangemanget av stapeln i Ystad Arena.

Syfte

Fritidens dag är en del av kommunens uppdrag som syftar till att skapa god livskvalité och en meningsfull och aktiv fritid för varje medborgare. Genom att bjuda in Ystads föreningsliv med dess breda urval ger vi medborgare i alla åldrar möjligheten att efter eget intresse och förmåga lära sig mer om ideellt engagemang och prova på flera olika aktiviteter. Fritidens dag ska bidra till att fler medborgare hittar nya sätt att göra sin fritid utvecklande, stimulerande och rolig.

Hemsida

FRITIDENS DAG
Länk till evenemanget