ystadarena-02.jpg

Föreningsinfo: Fritidens dag 27/8

Med evenemanget Fritidens dag erbjuder vi er förening möjligheten att möta potentiellt nya medlemmar, erbjuda prova på-aktiviteter och berätta om er verksamhet. Tillsammans bidrar vi till att visa upp Ystads sjudande föreningsliv och varierade utbud.

Fritidens dag arrangeras nu för fjärde gången och är ett ypperligt tillfälle för Ystadborna att upptäcka de fina möjligheter till en meningsfull och aktiv fritid som finns i kommunen. På en och samma dag, och under samma tak, kan Ystadborna få prova på aktiviteter och prata med föreningsrepresentanter.

Säkra er plats genom att anmäla föreningen och fundera på hur ni på bästa sätt vill visa upp er verksamhet för besökarna. Det kan vara till exempel representanter på plats vid ett bord, prova på-aktiviteter, eller både och.

Fritidens dag ska vara ett fartfyllt och roligt arrangemang som uppmuntrar till delaktighet och som andas nyfikenhet. Vi vill så klart gärna se er förening på plats!

Sista anmälningsdag den 11 juni 2023
Datum: 27 augusti 2023
Tid: 11.00 - 14.00
Aktivitetsområden: Ystad Arena och utomhusaktiviteter i närområdet

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar: fritid@ystad.se 

Hoppas vi ses!

Hälsningar från kultur- och fritidsförvaltningen
Alexander Strömberg, Kristina Erlandsson och Martina Fröjd

Anmäl er till fritidens dag här

Publicerad 2023-03-28

Kontakt

Har du frågor angeånde Fritidens dag är du välkommen att kontakta oss:


fritid@ystad.se

Nu planerar vi för årets upplaga den 27 augusti 2023. Tillsammans med er vill vi lyfta begreppet "en meningsfull och aktiv fritid i Ystad" – de möjligheter och den bredd som finns här.

Syfte

Fritidens dag är en del av kommunens uppdrag som syftar till att skapa god livskvalité och en meningsfull och aktiv fritid för varje medborgare.

Genom att bjuda in Ystads föreningsliv med dess breda urval ger vi medborgare i alla åldrar möjligheten att efter eget intresse och förmåga lära sig mer om ideellt engagemang och prova på flera olika aktiviteter.

Fritidens dag ska bidra till att fler medborgare hittar nya sätt att göra sin fritid utvecklande, stimulerande och rolig.