komtek-logga_blå_på_vit.jpg

Komtek i Ystad

Teknik är kul! Och genom att få testa sina idéer, designa och konstruera uppmuntras barn och unga till att ta egna initiativ, tro på sina idéer och stärka sin självkänsla. På Komtek i Ystad får barn tid, material och handledning att i kreativa sammanhang arbeta med tekniken i fokus.

Komtek erbjuder fritidskurser för barn och unga

På Komtek utvecklar man sina tekniska kunskaper. Vi erbjuder kurser efter skoltid för barn och unga i låg- och mellanstadiet.

Kurserna som börjar vecka 37 är fullbokade men det går bra att anmäla sig till kursstart v 44. Länk till anmälan finns här till höger på sidan. Och vi vill gärna se fler tjejer på Komtek! Här kan du se Komteks kursutbud.  

 
Komtek poppar upp

Vi arbetar också med utåtriktad verksamhet. Alla barn kan inte komma till Komtek – Då kommer Komtek till barnen!

Vi besöker olika platser runt om i Ystad kommun och ger barn och unga möjlighet att pröva på vår verksamhet. Vi kommer bl a att vara på Biblioteket under våren.


Komtek och skolan

Skolor och fritids är välkomna till oss!

Vi tar emot mindre grupper på dagtid där man t ex kan löda. Hör av er och boka.
För teknikundervisningen i skolan lånar vi ut tekniklådor för åk 1-3 med klassrumsuppättning av material samt handledning. Kopplat till läroplanen, ingen kostnad.

 

Information om personuppgiftshantering

Den 25 maj 2018 trädde EU:s nya lagstiftning GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft, vilken ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL). Dataskyddsförordningen innebär att dina personuppgifter får ett starkare skydd och vi har därför förtydligat reglerna för vår personuppgiftshantering. 

Denna information hittar du på http://www.ystad.se/fritid/personuppgifter

 

 

 

Publicerad 2014-01-17, Uppdaterad 2018-09-11

Kontakt

Komtek i Ystad

Adress:
Spanienfararegatan 2, Ystad
granne med Novakliniken, ingång inne på gården

Kursutbud hösten 2018

Tel: 0709-477542

    Följ oss på Instagram @komtekystad

 

Karta