Kreativ Teknik (tidigare KomTek)

Teknik är kul! Och genom att få testa sina idéer, designa och konstruera uppmuntras barn och unga till att ta egna initiativ, tro på sina idéer och stärka sin självkänsla. Hos oss får barn tid, material och handledning att i kreativa sammanhang arbeta med tekniken i fokus.

 

Fritidskurser för barn och unga!

Här utvecklar man sina tekniska kunskaper. Vi erbjuder kurser efter skoltid för barn och unga i låg- och mellanstadiet.

Vårterminens andra omgång av kurser börjar runt påsk och det finns fortfarande platser kvar på Programmering samt Prova-På.
Länk till anmälan finns här till höger på sidan. Och vi vill gärna se fler tjejer som jobbar med teknik! Här kan du se vårt kursutbud.  

 

Skolor och fritids!

Skolor och fritids är välkomna till oss!

Vi tar emot mindre grupper på dagtid. Hör av er och boka.
För teknikundervisningen i skolan lånar vi ut tekniklådor för åk 1-3 med klassrumsuppättning av material samt handledning. Kopplat till läroplanen, ingen kostnad.

Vi poppar upp!

Vi arbetar också med utåtriktad verksamhet. Alla barn kan inte komma till oss – Då kommer vi till barnen! Vi besöker olika platser runt om i Ystad kommun och ger barn och unga möjlighet att pröva på vår verksamhet. 

 

Information om personuppgiftshantering

Den 25 maj 2018 trädde EU:s nya lagstiftning GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft, vilken ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL). Dataskyddsförordningen innebär att dina personuppgifter får ett starkare skydd och vi har därför förtydligat reglerna för vår personuppgiftshantering. 

Denna information hittar du på http://www.ystad.se/fritid/personuppgifter

 

 

 

Publicerad 2014-01-17, Uppdaterad 2019-04-10

Kontakt

Kreativ Teknik i Ystad

Adress:
Spanienfararegatan 2, Ystad
granne med Novakliniken, ingång inne på gården

Kursutbud våren 2019

Tel: 0709-477542

    Följ oss på Instagram @kreativteknikystad

 

Karta