Sambafotbollsskola

Publicerad: 2019-05-29 08:56

4-6 juli | Åk F-9 | Arrangör Öja FF

Öja FF presenterar sommarens roligaste fotbollsskola – Sambafotbollsskolan 2019!

Med instruktörer från Sambafotbollskolan i Malmö/Brasilien, kommer barnen att få lära sig “Jogo Bonito”, den vackra tekniska sambafotbollen som Brasilien har blivit känt för världen över. Undervisningen är inriktad på glädje och teknik och sker till böljande sambarytmer. Det är dans, energi och musik. Barnen lär sig att hitta nya rörelser, tekniska moment och koordination genom lek och dans med boll.

Sambafotbollsskolan leds av Sergio de Souza och ett antal andra tränare med brasilianskt ursprung. Sergio har spelat futsal professionellt i Santos FC, har FIFA A tränarlicens och är SM-mästare i futsal. Idag arbetar han som talangscout åt Manchester United . Tränarna talar svenska men barnen kommer bekantas med portugisiska i form av ramsor etc.

Datum: 4-6 juli

Tid:
8:30 Var på plats
8:45 Ombytt och klar
9-15 Sambafotbollsskola

Plats: Öja FFs idrottsplats Björkvallen St Herrestad

Pris: 1100 kr/person

För åldern: 6-15 år

Anmälan:
Föranmälan krävs: Maila info@ojaff.nu och uppge namn, födelseår, vilket lag du tillhör, mobilnr till målsman, ev specialkost samt tröjstorlek. Först till kvarn gäller!

Betalning:
Anmälningsavgiften sätts in på bg 5510-2180, märk betalningen med Samba och Deltagarens namn. Betalning = garanterad plats.

OBS! För att vara garanterad att få rätt storlek på tröjan behöver anmälan vara gjord senast den 15/6. Vid frågor, ring Linus Dehman 073-0824603 eller maila linusdehman@gmail.com.

Detta ingår i priset:

  • Tre dagars fotbollsträning med professionella tränare
  • Vällagad lunch, mellis och frukt
  • Fotbollsskolans träningströja
  • Vattenflaska

Kategorier: Åk F-3, Åk 4-6, Åk 7-9, Juli

Kommentarer