Spökparad med tipsrunda för alla

Torsdagen 29/10 bjuder vi in hela Ystad till att fira Halloween på stan med oss!

29/10- 20 Tillägg för att undvika missförstånd!

Vi kommer inte  samla stora grupper av barn/familjer för att gå tillsammans i en lång parad. Tipsrundan är utomhus och det finns möjlighet att under hela helgen gå den. "Parad" hoppas vi blir i fina bilder på instagram under #spökparadystad20 där alla som vill kan gå in och se bilder på de som deltagit i tipsrundan. Bidragen kommer skickas in digitalt och tipslapparna hämtas utanför ingången till Ungdomens Hus.

Ungdomens Hus i samarbete med Handla i Ystad bjuder in till Ystads första spökparad!

Torsdagen 29/10 16-18 kan ni hämta ut en tipsrundelapp och karta på Ungdomens Hus och gå, gärna utklädd, en promenad runt hela Ystads centrum!

Tipsrundan kommer hänga kvar fredag-söndag men då kan du istället hämta ut en lapp på turistbyrån (eller tillverka en själv). Karta över tipsrundan kommer finnas tillgänglig på vår instagram fr.o.m. torsdagen 29/10.

När du tror dig ha rätt svar skickar du in det i ett meddelande till vår instagramsida "Ungdomens Hus Ystad" så kommer vi under vecka 45 dra en vinnare bland de rätta svaren som kontaktas via meddelande! Lekia Stortorget sponsrar med en vinstpåse och Sibylla Norreport bidrar med glassbiljetter till vinnaren!

Vill ni under paradens gång lägga upp en bild på sociala medier får ni gärna använda "#spökparadystad2020" så samlar vi alla fina spöken där!

OBS! Vi litar på er att hålla lämpligt avstånd under denna parad och vi kommer hänga upp flera lappar med samma fråga kring varje "station" för att förhindra köbildning.

 

spökparad med tipsrunda

Publicerad 2020-10-20, Uppdaterad 2020-10-29