YstadArena-02.jpg

Fritidens dag 1/9

[YSTAD ARENA] 1 sept. Prova på och hitta en ny fritidsaktivitet | Prata med föreningar om hur du kan engagera dig ideellt.

FRITIDENS DAG – FÖR EN AKTIV OCH MENINGSFULL FRITID FÖR ALLA

Är du nyfiken på att prova en ny fritidsaktivitet eller motionsform i höst, eller intresserad av att engagera dig ideellt på din fritid?

Liten som stor – varmt välkommen till Ystad Arena den 1 september för att prova på och lära dig mer!

Föreningar finns på plats för samtal och frågor och det erbjuds prova på-aktiviteter både inomhus i A-hallen, utomhus på arenatorget samt hos närbelägna föreningar.  

Datum: 1 sept 2019
Tid: ej satt
Plats: Ystad Arena

Hoppas vi ses och att du tar tillfället i akt att prova på så mycket som möjligt och tar chansen att ställa frågor och prata med föreningarna på plats – och att du hittar något du vill fortsätta med! 

Tider och innehåll uppdateras så småningom.

 

Deltagande föreningar

Listan är under uppdatering

Med reservation för ändringar.

 

 

 

Publicerad 2018-08-17, Uppdaterad 2018-12-14

Om Fritidens dag

Ystad är en attraktiv fritidskommun med stora möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. Tillsammans med föreningslivet vill vi denna dag visa upp en del av alla de fina och många valmöjligheter som erbjuds dig på din fritid. 

Flera av dessa föreningar finns på plats denna dag för att ge dig möjligheten att prova på deras aktiviteter och berätta hur du kan engagera dig. 

Hoppas vi ses, att du passar på att ta detta tillfälle i akt och att du hittar en aktivitet eller ett engagemang som du vill fortsätta med!

Prova på – utan skor

Tänk på att du antingen måste ha inneskor eller strumpor på dig alternativt vara barfota när du provar aktiviteterna på hallgolvet. Ytterskor är ej tillåtna i prova på-zonerna.

Och glöm inte att ha kul och att prova på så mycket som möjligt!