Johan Glans sommarturné

21 juli 2023 kl 20.00 | Sandskogens idrottsplats

Johan Glans på stor sommarturné 2023

I sommar är det dags för en av Sveriges mest folkkära komiker att bege sig ut på vägarna igen. För första gången på fem år åker Johan Glans ut på en stor Sverigeturné och besöker landets somrigaste scener på ett 20-tal orter. Den 21 juli når turnén Sandskogens idrottsplats!

Med sin turnétrilogi, World tour of Skåne, World tour of Skandinavien och World tour of the world är Johan Glans en av de standupkomiker som sålt flest biljetter i landet. Sedan han år 2018 avslutade sin senaste standupturné har han mestadels jobbat med film och tv, men nu är han tillbaka på den stora livescenen igen – på sin första, egna sommarturné någonsin.

Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna.
/Johan Glans

I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

Vi längtar verkligen efter att få skratta oss fördärvade tillsammans med Johan Glans i sommar. Har man någonsin behövt det mer? Det kommer bli magiska sommarkvällar tillsammans med nära och kära vänner i fantastiska miljöer runtom i Sverige.
/Oskar Askevik, LIVE-ansvarig på Paraply

Under turnén besöker Johan Glans sina absolut bästa sommarplatser från Luleå i norr till Ystad i söder – turnén har premiär på Skansens scen i Stockholm den 18 juni och avslutas på Sofiero i Helsingborg.

Biljetterna släpps den 29 november kl 10.00 på www.johanglans.se 

 

Mer om Johan Glans

Sedan Johan debuterade som ståuppkomiker i Malmö 1994 har han medverkat i en lång rad produktioner, däribland tv-program som På spåret, Tror du jag ljuger och Parlamentet. Glans är också skådespelare och har medverkat i många tv-serier såsom Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet, Swedish Dicks, Home invasion och Kvarteret skatan.

2020 såg vi honom även i SVT:s julkalender Mirakel där han spelade vetenskapsmannen Vilgot. Utöver detta har han medverkat i flertalet standup-föreställningar och musikalerna Livet är en schlager och Spamalot samt tagit emot fler utmärkelser, bland annat Årets skåning och Karamelodiktstipendiet. Han är även tvåfaldigt utsedd till Årets komiker.

Johan Glans på en vespa

Publicerad 2022-11-29