Sparbanken Skåne avslutar samarbete

Sparbanken Skåne har valt att inte förlänga avtalet med Ystad Arena Bad och Nybrostrandsbadet (även med andra badanläggningar i Skåne), där deras kunder har fått rabatt vid köp av olika entréavgifter.

Varför erbjuder Sparbanken Skåne inte längre rabatt för sina kunder på entréavgifter till badanläggningarna, då det har varit mycket uppskattat?

- Vi är glada att rabatterna har nyttjats och uppskattats av många. Banken har erbjudit olika typer av rabatter på badanläggningar i Skåne, men alla har varit tillfälliga - även om de återkommit igen. Banken ser regelbundet över sina rabatterbjudanden och samarbeten och deras satsningar varierar över tid. Framöver väljer banken att satsa på andra projekt inom rörelse och motion för att bidra till ett bättre Skåne, till exempel projekt som förbättrar simkunnighet och initiativ i föreningslivet som ger barn och unga en rolig och utvecklande fritid.

 

Kommer erbjudandet med rabatt på badanläggning för Sparbanken Skånes kunder komma tillbaka?

- Nej, inte som det ser ut nu. Banken har valt att satsa på andra projekt i föreningslivet inom rörelse och motion som gör nytta här i Skåne, bland annat projekt som förbättrar simkunnighet. Vi är glada för det samarbetet vi har haft så här långt. De aktuella erbjudanden som banken har finns på sparbankenskane.se/mervarde.

 

spargris

 

Publicerad 2023-09-18, Uppdaterad 2024-01-23