Våra förmåner och aktiviteter under pandemin

Pandemin och stängningen av badet har påverkat flera av våra aktiviteter och förmåner. Därför erbjuder vi möjligheten att utnyttja friskvårdsbidrag för 2020, lösa in förfallna presentkort samt förlänga årskort.

 

Smittspridningen av coronaviruset fortsätter att öka i Sverige och Skåne. För att minska risken för smittspridning håller Ystad Arena Bad stängt för allmänheten till och med den 10/1. Denna period kan förlängas. Läs mer här.

 

Årskort

Alla typer av årskort och klippkort kommer att förlängas i efterhand, med motsvarande tid som badet hållit stängt. Vi återkommer i ett senare skede med mer information om hur detta ska gå till.

För dig som är i riskgrupp eller är äldre och har pensionärskort/klippkort gäller följande:

Förlängningen görs med motsvarande tid som du inte har besökt oss under pandemin, och så länge som rådande restriktioner kvarstår. Vi återkommer i ett senare skede med mer information om hur detta ska gå till.

Friskvård

För att möjliggöra för företagsanställda att utnyttja sitt friskvårdsbidrag för 2020 kommer vi att vid nedanstående tre tillfällen ha receptionen öppen för köp av klipp- eller årskort avseende friskvårdsbidrag.

Köpet kan endast göras med kort, och du får ett kvitto med namn och personnummer att ge till din arbetsgivare.

Klipp- och årskortens giltighetsdatum kommer att vara 31/12 2020 och ett år från detta datum, som vanligt. Även om stängningen av badet förlängs efter den 10/1 2021, så kommer korten inte att förlängas eller något reducerat pris att erbjudas.

28 november kl 14:00-17:00
5 december kl 14:00-17:00
12 december kl 14:00-17:00

Ingång sker från O’Learys entré. För att minska risken för smittspridning kommer dörren att vara låst och personal kommer att öppna och släppa in en kund åt gången. Övriga får vänta utomhus vid eventuell kö. Vänligen visa hänsyn och håll avstånd!

Babysim och crawlkurs

Du som deltagit i babysim och crawlkurs som sedan blivit inställd på grund av stängningen kommer att bli kontaktad och få mer information via mail.

Presentkort som förfaller

Har du ett outnyttjat presentkort med förfallodatum under perioden då badet är stängt på grund av covid-19? När vi åter har öppnat är du välkommen att ta med dig ditt ogiltiga presentkort på ett kommande besök, dock senast 31/12 2021, för att vid ett (1) tillfälle lösa in hela beloppet vid köp av t ex entrébiljetter, produkter vi säljer i receptionen (gäller ej köp i caféet) och/eller köp av års- och klippkort.

Skulle det därefter finnas kvar ett eventuellt belopp på presentkortet kommer detta belopp inte att kunna lösas in.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss:
0411-57 73 37
ystadarena.bad@ystad.se

Publicerad 2020-11-18, Uppdaterad 2020-11-21