Konferens

Boka din konferenslokal på Ystad Arena, med plats för 25-150 personer. Här finns plats för kreativa möten i en annorlunda miljö. Varför inte avsluta med en fartfylld handbollsmatch eller bad och bastu? Välkommen!

 

Ystad Arena har fem konferenslokaler av varierande storlek, med plats för 25-150 konferensgäster i bio-, skol-, grupp-, matsals- eller gruppsittning. Vi skräddarsyr konferensen efter behov och önskemål till företag, organisationer och föreningar och kan så klart även ordna fika och lunch.

Varmt välkommen att kontakta oss med din offertförfrågan eller för en prisindikation!

  • Ystad Arena är en plats för alla och det råder febril aktivitet i hallarna för det mesta, såväl dag- som kvällstid: våra framtida idrottsstjärnor tränar och Ystads skolungdom utvecklas här. Se det som ett pulserande, positivt komplement till ditt möte eller konferens!
  • Minimum-antal för konferens: 25 personer.
  • Vi placerar er konferens eller ert möte i den mest optimala lokalen, med hänsyn tagen till antalet deltagare, era behov och förutsättningar samt övriga arrangemang i arenan.
  • Konferenslokalerna är utrustade med hörslinga.


Coronainformation

I Ystad Arena gäller de riktlinjer som respektive förening, arrangör eller företag måste följa utifrån aktuell aktivitet.

Till dig som besökare: Stanna hemma vid minsta symtom, tvätta händerna noga och ofta och håll avstånd till andra.

 

Bildkollage konferens

Publicerad 2015-11-24, Uppdaterad 2021-09-15

Kontakt

Vi skräddarsyr gärna er konferens!

Välkommen att kontakta oss för bokningsförfrågan eller offert samt allmän information och priser. Vänligen fyll i nedanstående pdf och mejla den med din förfrågan till adressen nedan, så återkommer vi till dig. 

Bokningsförfrågan (ifyllbar pdf)

ystadarena.konferens@ystad.se