Samarbete ger matchning mellan personal och tillfälliga jobb

Efter utkörning av matkassar till äldre och de i riskgrupperna tar Ystads IF Handboll initiativ till ännu ett samhällsviktigt projekt i samarbete med Ystads kommun och rekryterings- och bemanningsföretaget Hireq i Ystad.

TruckförareMed anledning av coronavirusets spridning hamnar företag och organisationer snabbt i personalbrist eller övertalighet. För att hitta lösningar i detta ställs höga krav på kreativitet, samarbetsförmåga och solidaritet med omgivningen.

Nu får fler möjligheten att under en period erbjuda sysselsättning till den som kan, vill eller måste. Det finns behov av hjälp i ett flertal branscher med uppgifter av skiftande karaktär. Alla insatser är dock lika viktiga!

I ett samarbete mellan Ystads IF Handboll, Ystads kommun och Hireq finns nu möjlighet att matcha personal och nya temporära sysselsättningar helt kostnadsfritt!

För mer information, kontakta:
Andreas Narsell, klubbchef Ystads IF Handboll på andreas.narsell(at)yif.se eller 0411-21 19 04, Ingrid Duvander & Johan Sahlin, grundare Hireq på info(at)hireq.se eller 0411-55 55 51, Johan Österberg, marknads- och näringslivschef Ystads kommun på johan.osterberg(at)ystad.se eller 0411-57 79 35.

 

Publicerad 2020-04-01