Användbar information till dig som driver eget företag

Marknads- och näringslivsavdelningen har samlat information som kan hjälpa dig som driver eget företag att ta dig framåt i dessa corona-tider.

Caféskylt på vägg– Vi vill ge en så samlad och enkel information som möjligt, utifrån de organisationer som arbetar för att hjälpa näringsidkare. Vi försöker också att hitta samverkansformer med våra grannkommuner och exempelvis Region Skåne, Almi, Företagarna som kan hjälpa företagarna i denna tuffa tid, säger Lotte Nilsson, företagslots på Marknads- och näringslivsavdelningen.

På sin webbsida har Marknads- och näringslivsavdelningen samlat artiklar och webblänkar som rör corona-epidemin och hur den påverkar företagare. Där finns exempelvis länkar till juridisk hjälp. Läs mer på företagslotsens sidor på ystad.se.

Publicerad 2020-03-20