Fortsatt distansundervisning åk 5 Backaskolan

Det blir fortsatt tillfällig distansundervisning för årskurs 5 på Backaskolan för att minska smittspridningen av covid -19. Beslutet gäller fortsatt under vecka 12.

Årskurs fem på Backaskolan har sedan fredag den 19 mars undervisats via distans. Många elever som tidigare konstaterats sjuka är nu friska. Det finns dock fortfarande elever som uppvisar symtom och väntar på besked från provtagning. Utifrån det har ordförande för barn-och utbildningsnämnden fattat beslut om fortsatt distansundervisning fram till och med fredag den 26 mars.

Vad betyder detta?

  • Eleverna i årskurs 5 undervisas fortsättningsvis via distans. I särskilda fall, i överenskommelse med rektor, kan enstaka elever undervisas på skolan.
  • Distansundervisningen gäller fram till och med den 26 mars. Glöm inte att frånvaroanmäla ditt barn om hen inte kan delta i distansundervisningen. Vecka 13 är det påsklov. Eleverna är varmt välkomna tillbaka till skolan tisdagen den 6 april.
  • Varm dagens lunch inklusive grönsak kan dagligen avhämtas via kökets varuintag (parkeringen framför skolan). Avhämtningen sker mellan 11.00 och 12.00. Ingen föranmälan krävs.
    Elever med specialkost behöver beställa mat senast kl. 09.00 samma dag via telefon: 0411-57 75 39. 

För mer information

Håll dig löpande informerad via Vklass. I ditt barns schema finns specifik information om respektive lektion. Har du frågor vänder du dig till undervisande lärare via Vklass -> Kommunikation.

Publicerad 2021-03-23