mikael-kristenson-myxf7tgentk-unsplash.jpg

Företagsakuten

Region Skåne stöttar Skånes företag med anledning av energikrisen.

Företagsakuten

Många företag i Skåne oroas när energipriserna i södra Sverige skjuter i höjden. Därför öppnar Region Skåne en företagsakut som samlar stöd till skånska företag. Region Skåne kommer arrangera veckovisa återkommande digitala informationsträffar och finansierar insatser i form av ökad rådgivning och checkar för energieffektivisering.

Energieffektiviserande åtgärder är inte alltid tillräckligt i det akuta läget. Region Skåne medfinansierar Almi Skåne som erbjuder företag att se över sin verksamhet med en företagsrådgivare och hitta områden där det kan finnas möjligheter att öka intäkter eller sänka kostnader. 

Välkommen till digital informationsträff med chans att ställa egna frågor

Region Skåne arrangerar veckovis digitala informationsträffar där energi- respektive företagsexperter från Energikontoret Skåne, och Almi Skåne berättar och svarar på frågor. Det första tillfället är 17 november kl 10-11. Mer info och anmälan: www.skane.se/foretagsakuten

Sök en hållbarhetscheck för att energieffektivisera företaget

Hållbarhetschecken kan finansiera 50% av en expert som ger stöd i att energieffektivisera företaget eller göra en energikartläggning.
Läs mer om Hållbarhetscheckar

Företagsakuten hittar du på: www.skane.se/foretagsakuten

Publicerad 2022-11-15