Globala målen och hållbar lönsamhet

Den 29:e april arrangerar vi en kommungemensam träff i Sjöbo på temat Globala målen och lönsamhet - hur kan du mäta? Arrangemanget vänder sig till företag sydöstra Skåne.

inbjudan globala målenFördjupa dig i vilka mätetal som skulle kunna vara relevanta för din verksamhet kopplat till de globala målen och dess indikatorer.

Få tips på vilka mätetal du kan integrera i ditt företag för att adressera Agenda 2030.

I dialog med andra får du avslutningsvis förslag på hur dessa kan kommuniceras för ökat värde för din verksamhet.​

8.30 Registrering och fika

9.00 Hållbarhetskalkyl, vad är det?

Tillväxt Syd ger dig en introduktion i hur du kan arbeta med en hållbarhetskalkyl.

9.15 Globala målen och hållbar lönsamhet

Tillväxt, riskhantering och optimering bidrar alla till hållbarhetsarbetet. Ta med dig tips på hur du mäter lönsamhet och resultat kopplat till Agenda 2030.

Workshopen leds av Karin Lintrup, rådgivare i hållbar tillväxt (Business for SDG:s)

12.00 Summering och avslut

Arrangemanget vänder sig till företagare och organisationer oavsett förkunskaper eller erfarenheter av arbete med de globala målen.

Länk till anmälan.

Publicerad 2020-03-13