Kommundirektören slutar

Kommundirektör Jonas Rosenkvist har sagt upp sig från sin tjänst i Ystads kommun. Han går till en nyinrättad tjänst i Malmö stad som avdelningschef för Intern ledning och stöd på stadskontoret, direkt under stadsdirektören.

Jonas Rosenkvist- Uppdraget innebär att jag ska leda och utveckla arbetet att stödja, styra och samordna det inre arbetet inom stadskontoret samt ta stort ansvar för det samlade stadskontorets uppdrag att leda och samordna hela stadens verksamhet, säger Jonas Rosenkvist.

Jonas börjar sin nya tjänst i Malmö den 5 augusti.

- Ystads kommun är en fantastisk kommun med fantastiska chefer, medarbetare och verksamheter med stor potential att fortsätta sin positiva utveckling. Samtidigt är jag väldigt nyfiken på den utmaning det innebär att arbeta på en helt ny central och viktig position i Malmö Stads stora organisation. Jag har de senaste 19 åren arbetat i Trelleborg och Ystad. Även om kommunerna är olika på vissa sätt finns det många likheter, inte minst i uppdraget som kommundirektör och jag väljer därför att gå vidare till en ny utmaning i en annan roll, säger Jonas.

 

 

Publicerad 2019-04-15, Uppdaterad 2019-04-22