play-3304309.jpg

Välkommen till Söndagsträffen

En söndag i månaden öppnar vi en mötesplats för alla som känner för trevlig samvaro med nya intryck och upplevelser. Här kan du träffa andra, umgås och ha kul. Kanske vill du testa något nytt, lära känna nya människor, bli inspirerad eller bara fika.

Tillsammans med olika organisationer och föreningar bjuder på inspiration och aktiviteter utifrån dina intressen. Ta med ditt instrument, ditt favoritspel, egen stickning, familjen, en vän eller bara ett gott humör!

Kanske har du en idé du vill genomföra själv? Hör av dig till oss. Tillsammans skapar vi en mötesplats för alla åldrar och alla möjliga intressen.

Program 20 oktober

Matfest

Nyfiken på mat från olika kök i världen? Deltagare från andra länder vill bidra till Söndagsträffen genom att bjuda på mat från sina hemländer. Kom och provsmaka. Ta med vänner, familj eller bara kom som du är!

Måleri - redo för färg?

Studiecirkeln ”Måla på vad du vill” bjuder in till en målerieftermiddag på valfria föremål. Material och föremål finns på plats om man inte vill ta med sig eget. Alla är välkomna att delta, barn som vuxna. Ansvarig för studiecirkeln är Eva Lundgren på PRO Ystad, i samarbete med ABF Österlen.

Sagostund med bokbussen

Ystads bibliotek medverkar med bokbussen på plats och med en stunds sagoläsning.

Stickkafé

Ta med din stickning eller virkning och slå dig ner hos oss. Behöver du hjälp att komma igång så finns det kunniga personer från PRO:s studiecirkel Flitiga händer i samarbete med ABF Österlen som gärna hjälper till. Vi har garn och stickor på plats för den som vill prova på.

Qigong

Prova på en avstressande träningsform som får kropp och själ att må bra i samarbete med ABF Österlen.

Barnhörna

Såpbubblor, spel, papper, kritor och målarpennor finns tillgängligt.

Rädda barnen medverkar på plats.

Vi bjuder på fika. Allt är kostnadsfritt.

 

kanelbullar

 

 

 

 

 

 

 

Fri entré

Plats: Björnstjernegatan 10, Ystad (Vuxenutbildningens lokaler)

Tid: kl 13.00-16.00

Kommande träffar:

24 november, 15 december

 

Publicerad 2019-04-12, Uppdaterad 2019-10-11

Informationsblad som pdf

informationsblad söndagsträffen

Kontakt

Välkommen att kontakta oss!

sondagstraffen@ystad.se