Inbjudan till nationaldagsfirandet

Nu är det är dags för föreningar och organisationer att anmäla sig till årets nationaldagsfirande den 6 juni 2019. Välkomna att delta och ställa ut!

Tack alla föreningar och organisationer som gjorde firandet av Sveriges Nationaldag 2018 till en lyckad och positiv folkfest för Ystadborna och alla besökare!

Nu är det dags att anmäla sig till nationaldagsfirandet 2019. Tillsammans hittar vi på roliga saker och aktiviteter och visar upp och marknadsför oss!

Välkommen att delta och ställa ut!

Det finns ca 220 föreningar i Ystads kommun. Varje år flyttar ca 1 500 nya invånare till kommunen, så det finns många nya ansikten och gamla kära Ystadbor att träffa.

Delta och dela med er av era kunskaper, aktiviteter och värva nya medlemmar! Hitta gärna på någon klurig och skojig aktivitet för besökarna att prova på. Det är faktiskt flera tusen personer som deltar i Nationaldagsfirandet!

MER INFORMATION OCH ANMÄLAN

Publicerad 2019-01-23, Uppdaterad 2019-01-25