banquine.jpg

Barn födda 2017

Circus I Love You - BEAUTIES: 15 – 16 september

Beauties är en stor cirkusföreställning i ett litet tält

Med 5 artister, var och en unik och framstående inom Europas samtida cirkusscen, omfattar den glädje, kärlek, risk och samarbete, ordlöst och samtidigt förståelig för barn såväl som vuxen.

Föreställningen är fylld av en stor och vacker blandning av cirkus och levande musik. På scenen ryms discipliner som partrapets, repklättring, icarian games, Cyr wheel, parakrobatik och jonglering. Musiken är skriven särskilt för föreställningen av multiinstrumentalist Thibaud Rancoeur, som framför den tillsammans med föreställningens cirkusartister. Resultatet är en stämningsfull, glad och groovy mix med influenser från världsmusik, funk, och jazz.

Medverkande artister är alla utbildade på europas främsta skolor för nycirkus, såsom Stockholms Konstnärliga Högskola, Codarts (NL) och Flic (IT). Föreställningen spelar i kompaniets egna tält, ett vackert och glatt rosa-gult, komplett med scen, rigg, läktare och ljus. För de unga besökarna är redan mötet med tältet något som ger minnen och bidrar till upplevelsens magi.

Medverkande: Morgane Stäheli, Sebastién Klink, Júlia Campistany, Oscar Quevedo och Thibaud Rancoeur
Ljus: Pelle Tillö
Producent och publikmottagning: Julia Simon

Arrangemang: Beauties - Circus I love you
Målgrupp: Fsk f. 2017 + åk 2
Datum: 15-16 sept 2022
Tid och platsfördelning: Se tidigare utskick
Tid: ca 60 min
Plats: Surbrunnsparken, Surbrunnsväg. 24

Pedagogiskt material - Circus I Love You

Publicerad 2017-09-08, Uppdaterad 2022-09-07