Molly Lundholm om <3 mig - Ung utan pung goes online

Föreställningen handlar om ungdomar och internet. De tar upp saker som kärlek, självkänsla och säkerhet på internet.
Det började starkt med en "in your face" låt, men sedan blev det lite hackigt, och även om det hade en röd tråd kände jag att de bytte scen lite för ofta. Det var bättre mot slutet och då kände jag att det flöt på bättre. De tog upp aktuella ämnen med en lättsam attityd och gjorde det roligt men tänkvärt. Man känner igen mycket från sitt eget liv och det får en att ifrågasätta det som hela tiden pågår på internet.


Jag tyckte att den var intressant och välgjord, men framför allt rolig. Även om den inte riktigt var i min smak kan jag ändå säga att den var sevärd. Vissa saker var klockrena och de nådde ut till publiken med en stor trygghet.
Jag tycker att de ibland var lite överdrivna, men det är ju så teater ska vara, färgstark. Jag rekommenderar den till folk i 13-15 års åldern, den behandlar rätt mogna saker men på ett ganska barnsligt sätt, så man måste ha humor.
Jag tror de flesta i den åldern uppskattar den, mer eller mindre. De sparade det bästa till sist, så man gick där ifrån med ett leende på läpparna. Starkt gjort!

//Molly Lundholm, 15 år

Fotnot: Föreställningen har ingått i Kulturgarantins utbud våren 2012 och har besökts av samtliga elever i åk 7 och 8 i Ystads kommun

Publicerad 2012-11-22, Uppdaterad 2019-06-12

Fakta

<3 mig - Ung utan pung goes online
Ungdomsteater
Ystads teater
17 februari 2012