No Business Like Show Business

No Business Like Show Business

No Business Like Show Business är en musikalföreställning i två akter som ingen äkta musikalfantast har råd att missa. Gunilla Backman gästar konserten i Ystad där hon, tillsammans med solister och musiker i absolut toppklass, skapar magi och spänning i ett nyskrivet manus om de outtalade berättelserna som ägt rum bakom kulisserna, i jakten på de stora succéerna.


Arena/Plats: Ystads Teater

No Business Like Show Business

– En musikalkonsert med historiens mest kända musikallåtar, samt allt räv- och rackarspel som pågår bakom kulisserna

No Business Like Show Business är en musikalkonsert i två akter som ingen äkta musikalfantast har råd att missa. Gunilla Backman gästar konserten.

Vi presenterar fyra solister i absolut toppklass, Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne, som tillsammans med Gunilla Backman bjuder publiken på de allra bästa och mest kända musikallåtarna.

Det blir klassiska musikalteman såsom romantik, olycklig kärlek, skräck och fantasi – allt i en kryddstark blandning, sammanflätat till en röd tråd i ett nyskrivet manus av den kände musikalkompositören Jan-Erik Sääf. Dessutom förgyller Gunilla Backman konserten med sin fantastiska röst.

Närmare Broadway och West End än musikalföreställningen No Business Like Show Business går inte att komma. Möt musikaleliten i en fantastisk resa hela vägen från New York till de svenska musikalscenerna.

Gästartist: Gunilla Backman

Musikalartister: Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne

Orkester:

Jan - Erik Sääf, kapellmästare, piano

Johan Pihleke, piano och gitarr

Kalle Magnusson, bas

Peter Fältskog, trummor

Arrangör: Set The Stage – Entertainment, www.setthestage.se

 


Boka biljett