Sannex - från Nashville till Mello

Sannex - från Nashville till Mello

Inställt, återkommer våren 2023! Sannex är bandet som hyllas av både recensenter, musiksverige och inte minst publiken och ligger i framkant för hur ett band kan följa med i tiden med ändå behålla sina rötter.


Arena/Plats: Ystads Teater

OBS!

Pga yttre omständigheter som ingen råder över så har Sannex bestämt sig för att flytta sin show från Nashville till Mello till våren/vintern 2023. Stort tack till alla som köpt biljetter, de kommer att betalas tillbaka och så är ni välkomna tillbaka nästa år. Samtliga biljettköpare kontaktas i slutet av augusti för återköp av biljetterna. 

 

Med melodifestivalen 2021 i ryggen och med senaste skivan som är inspelad i Nashville så bjuder här Sannex er på en musikalisk resa hela vägen från Nashville till just Mello! 
Sannex startade på 70-talet och har sedan dess turnerat Sverige runt och sedan frontfiguren Andreas Olsson tog över mikrofonen 2007 så har siktet varit mot den absoluta toppen. 
Dansbanorna växlas nu med krogshower och konserter för att kunna bjuda en bredare publik på all härlig musik som spelats in under åren och konserten bjuder på allt från akustisk countrymusik till allt vad som hör mello till! 


Boka biljett