Frida Green & Gustav Brandt

Frida Green & Gustav Brandt

14 juli 20.00 >> Likt en frisk fläkt från Österlen fångade Frida Green det svenska folket med sin tolkning av Sias ”Chandelier” i första deltävlingen av Talang 2018. -Detta är bland det bästa jag har hört, utbrast Bianca Ingrosso! Lovord som gjorde Frida sällskap fram till finalen av programmet.


Arena/Plats: Ystad Teater

Likt en frisk fläkt från Österlen fångade Frida Green det svenska folket med sin tolkning av Sias ”Chandelier” i första deltävlingen av Talang 2018. -Detta är bland det bästa jag har hört, utbrast Bianca Ingrosso! Lovord som gjorde Frida sällskap fram till finalen av programmet.
2019 släppte hon slingen ”Beat Em Up”, som har nära 2 miljoner nedladdningar på Spotify. Frida har en sångröst som går rakt in i själen! Hon jämförs gärna med den brittiska megastjärnan Adele.

Frida har pianisten Gustaf Brandt. Gustaf är en flitigt utnyttjad pianist och som kapellmästare för sitt band i Ystad och på Österlen. Han har kompat bl. a Loa Falkman, Glen Wish och Fred Johansson.

 

I biljetten ingå teaterns omtalade stora räksmörgås eller för den som önskar en smörgås med fläskfilé. Dörrarna till teatercaféet öppnas 18.45. Vi följer givetvis Folkhälsorådets alla direktiv. Vi torkar nogsamt alla ytor och säljer inte fler än 50 biljetter. Konserten sker i salongen där det finns 400 platser att välja på. Så det är inget problem att hålla social distans.

 

Konserten vara ca 90 minuter plus paus om 20 minuter.


Boka biljett