Celtic Christmas med West of Eden

Celtic Christmas med West of Eden

Celtic Christmas - en julkonsert med West of Eden I år är det äntligen dags för West of Eden att bjuda in till keltiskt julfirande på Ystads Teater! Irländsk och engelsk folkmusik står i centrum när Christmas Carols, svängigt låtspel, medeltida hymner och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert.


Arena/Plats: Ystads Teater

Arrangör: Celtic Christmas/Schaub Music Productions, info@westofeden.com

Celtic Christmas 
- en julkonsert med West of Eden  
I år är det äntligen dags för West of Eden att bjuda in till keltiskt julfirande på Ystads Teater! 
Irländsk och engelsk folkmusik står i centrum när Christmas Carols, svängigt låtspel, medeltida hymner och moderna klassiker som ”Fairytale Of New York” blandas till en fantastisk och stämningsfull julkonsert.  
Bandet är utan tvekan ett av Sveriges främsta folkrockband och har kallats för ”The Best of Contemporary Folk” av Irish Music Magazine. Deras inspelningar av Celtic Christmas-konserterna har hyllats storts i internationell press och beskrevs av Rambles som ”A masterpiece of Christmas Music”. 


West of Eden har genom åren byggt upp en trogen publik både i Sverige och utomlands med ett högklassigt låtmaterial, sångerskan Jenny Schaubs karakteristiska röst och ett alldeles eget sound med rötterna i den engelska och irländska folkmusiken. 
Genom åren har de samarbetat med medlemmar ur såväl The Chieftains, Mark Knopfler’s band som Alison Krauss & Union Station. De har turnerat bl.a. i England, på Irland och ända bort till  Kina. I höstas släppte West of Eden sitt första album på svenska där de gjorde sina egna "irländska" tolkningar av Evert Taubes låtskatt. Men nu är det dags för en keltisk jul. Välkomna!! 
West of Eden är: 
Lars Broman: Fiol 
Martin Holmlund: Bas 
Ola Karlevo: Trummor, Bodhran 
Jenny Schaub: Sång, Dragspel, Tin Whistle 
Martin Schaub: Sång, Akustisk Gitarr, Piano 
Henning Sernhede: Gitarr, Mandolin Boka biljett