Most_photos_13226734-businesswomen-having-a-meeting-at-the-table.jpg

Arbetsförmedlingen informerar

Ändrade förutsättningar samt ett förändrat uppdrag.

Information om rekryteringsträffar för säsongsanställningar

Med anledning av ändrade förutsättningar samt ett förändrat uppdrag kommer Arbetsförmedlingen i Ystad och Simrishamn inte kunna genomföra de rekryteringsträffar för säsongsanställningar som de brukar ha under vecka 7. Arbetsförmedlingen utvecklar och erbjuder fortlöpande digitala tjänster för arbetsgivareservice, och om du vill ha hjälp och stöd i användandet av dessa kan du ringa oss på 0771-508 508 mellan 8-16:30.

Om du vill ha rådgivning i dina rekryteringar eller annonsera i Platsbanken kan du ringa på samma nummer. Vill du använda hemsidan har de två enkla tips nedan:

 

Snabb hjälp att hitta personal?

Sök i deras kandidatbank när du snabbt vill hitta personal. Du får hjälp att göra ett första urval och kan sedan kontakta arbetssökanden direkt utan mellanhänder. Tjänsten är kostnadsfri - det enda du behöver göra är att skapa ett arbetsgivarkonto och logga in.

 

Vill du vara med och minska utanförskapet och anställa med stöd?

Är du intresserad av att anställa en person med stöd och vill veta mer om vilka möjligheter som finns? Anmäl ditt intresse via webben eller ta kontakt med din arbetsförmedling. En arbetsförmedlare berättar mer om vilka möjligheter som finns och tar fram ett urval.

Publicerad 2020-01-24