8B7B4195.jpg

För bra för att missa

Har ditt företag behov av att stärka er kompetens för att vara konkurrenskraftiga nu och i framtiden?

Behov av att stärka dig och dina anställdas kompetens?

CoSkill är ett projekt som syftar till att ge dig en ökad konkurrenskraft med kompetenshöjning inom digitalisering. Det kan handla om allt från Excell, Adobe eller att leda på distans. Det finns ett enormt utbildningsutbud att ta del av kostnadsfritt. Det du investerar med är din tid.

Såhär går det till: Du anmäler ditt intresse till anmalan@coskill.se därefter kartläggs ditt behov för att du sedan ska kunna ta del av relevanta utbildningar.

Läs mer på CoSkills hemsida

Hur bevakar man upphandlingar och lämnar anbud?

Det får du veta mer om den 30:e november när Mercell illsammans med Företagarna bjuder in till deras nästa stopp på sin digitala road trip. 

Mercell och Företagarna ger dig tips om hur ni ska bevaka upphandlingar, LOU samt bli proffs på att lämna anbud och Ystad kommun berättar mer om hur de arbetar samt om sina kommande upphandlingar. 

Anmäl dig idag och lär dig mer om hur just ditt företag ska ta del av den offentliga affären!

ReLoad

Företagen får under två år stöd av affärsutvecklare och experter inom innovation, digitalisering och grön omställning.

De får också välja mellan korta konkreta utbildningar i ämnen som många företagare behöver för att driva sitt företag mer effektivt och lönsamt.

Genom en grundlig analys skräddarsys innehållet efter företagens behov. Projektet är möjligt tack vare medfinansiering från Småföretagarnas Riksförbund och React-EU.

Läs mer och anmäl dig

Tiden börjar rinna ut för anmälan till projektet SPIRA

Spira Skåne är ett projekt som vänder sig till utvecklingsinriktade skånska företag med upp till 249 anställda, till startups samt till personer som vill starta bolag. Deltagarna erbjuds olika former av stöd i arbetet med att ställa om och tänka nytt. Aktiviteterna i projektet startade under hösten 2020 och avslutas halvårskiftet 2022.

Insatserna kan handla om coaching i affärsutveckling, hjälp med att utveckla processer och rutiner, analyser av affärsmodell och värdekedjor, stöd i förändringsledning eller stöd för att komma in i Skånes innovationssystem som nystartat bolag. 

SPIRA erbjuder nätverk och expertishjälp till dig som startat ett innovativt företag, 40h individuell affärsutveckling till ett värde av 30K, trygg start med hjälp av erfarna affärsutvecklare inom olika områden.

Här hittar du mer information om hur du kommer i kontakt med SPIRA.

1/12 Konferens i Gamla Rådhuset

Hållbar tillväxt och grön omställning i sydöstra Skåne.

Kom och prata hållbar tillväxt med Europa Direkt Sydskåne, EU-kommissionens chef i Sverige och lokalt näringsliv! De kommer att lyfta både utmaningar och möjligheter på temat. Det blir tips på hur EU kan stötta sydöstra Skåne och publiken bjuds in att ge sina synpunkter. Tillsammans kan vi nå en grön omställning!

Läs mer och anmäl dig

 

 

Publicerad 2021-11-09, Uppdaterad 2021-11-24