Smorgasbord_Staende_SDG.jpg

Globala målen och hållbar lönsamhet

Arrangemanget kommer att flyttas fram på grund av rådande situation. Vårt 5:e kommungemensamma arrangemang under konceptet FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer med tema: Globala målen och lönsamhet -hur kan du mäta?

ARRANGEMANGET FLYTTAS FRAM till 1a september

Den 29 april var tanken att vi skulle arrangera vårt 5:e kommungemensamma arrangemang med tema: globala målen och lönsamhet -hur kan du mäta?

Detta kommer att flyttas fram i sin helhet till tisdagen den 1a september

 

Globala målen och lönsamhet - Hur kan du mäta?

Fördjupa dig i vilka mättal som skulle kunna vara relevanta för din verksamhet kopplat till de globala målen och dess indikatorer. Få tips på vilka mätetal du kan integrera i ditt företag för att adressera Agenda 2030. I dialog med andra får du avslutningsvis förslag på hur dessa kan kommuniceras för ökat värde för din verksamhet.

 

Program

08.30 Registrering och fika

09.00 Hållbarhetskalkyl

Tillväxt Syd introducerar dig i hur en hållbarhetskalkyl kan se ut.

09.15 Globala målen och hållbar lönsamhet - hur kan du mäta resultat?

Tillväxt, riskhantering och optimering bidrar alla till hållbarhetsarbetet. Ta med dig tips på hur du mäter lönsamhet och resultat kopplat till Agenda 2030.

Workshopen leds av Karin Lintrup, rådgivare i hållbar tillväxt (Business for SDG:s)

12.00 Summering och avslut

 

Anmäl dig via länken HÄR

 

Arrangeras under konceptet FNs hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer” och vänder sig till företagare och organisationer oavsett förkunskaper eller erfarenheter av arbete med de globala målen.

Arrangemanget är kostnadsfritt med begränsat antal platser. Det vänder sig till företag och organisationer oberoende av hur mycket eller lite man idag kan eller arbetar med de globala målen.

Arrangeras av:

arrangörer

Publicerad 2020-02-13, Uppdaterad 2020-04-06

Kontakt

Marknad & Näringsliv
Lotte Nilsson

Inbjudan

Vill du sprida inbjudan till andra?

Här hittar du program och inbjudan