Naringslivsfrukost_5_februari_bild_Ystads_kommun_(7).JPG

Näringslivsfrukost

Den 29 september är det dags för en digifysisk Näringslivsfrukost!

Välkommen till vår digifysiska Näringslivsfrukost den 29 september

Plats:

 

Ystad och det nya företagsklimatet

Efter krisen som blossade upp i våras har ett nytt företagsklimat börjat växa fram. Många lokala företagare har drabbats hårt, men vi har också sett nya nivåer av kreativitet när det kommer till att rädda och utveckla verksamheter. Vad ser vi för effekter och möjligheter så här långt?

På plats på Scala finns Sydsvenska Handelskammaren för att gå igenom en makroanalys av läget i vår region.

Därefter blir det panelsamtal mellan Per-Olof Lind politiker, Per Tryding från Sydsvenska Handelskammaren, Eva Holm advokat, Lotte Kolare Nyföretagarcentrum och Tony Leo från Länsförsäkringar Skåne.

Denna gång kan du välja mellan två olika alternativ att delta. Om du vill vara på plats fysiskt på Scala biografen, då måste du vara snabb på anmälningsknappen, då vi bara tar in 50 anmälningar.

Du kan också välja att delta digitalt. Då går du in på Ystads kommuns YouTube kanal kl. 8.00 och laddar upp med en god frukost, gärna från någon lokal leverantör och deltar helt enkelt på avstånd.

Sändningen kommer att ske från Scala biografen och Johan Österberg och Ingvar Öberg startar upp morgonen och pratar lite kort med Mats Rodenstam ordförande i Horeca och nytillträdde ordförande för Köpmannaföreningen Prins Wendel.

Du har möjlighet att ställa frågor under paneldebatten, dels på plats och dels genom att du skickar ett meddelande via vår Instagramkanal.

Om du väljer att delta digitalt, uppmuntrar vi dig att ta en bild och tagga @näringslivystad
Då kan vi dela ditt inlägg i vår kanal och på så sätt synliggör vi varandra och kan nätverka om än på ett digitalt plan.


Välkommen till Ystads kommun och Företagarnas näringslivsfrukost, i samarbete med Ystads Allehanda och Radio Active.

Du kommer att kunna se sändningen igen i efterhand

 

Varmt välkommen!

Näringslivsfrukostarna arranggeras av Ystads kommun och Företagarna Ystad i samarbete med Ystads Allehanda och Radio Active

 

Publicerad 2020-09-03, Uppdaterad 2020-09-09