Naringslivsfrukost_8_juni_Bild_Ystads_kommun_(13).jpg

Näringslivstips

Vi vill gärna flagga för några datum och annat relevant för dig som företagare.

Sök affärsutvecklingscheckar

Affärsutvecklingscheckar ska bidra till att öka konkurrenskraften för skånska företag och i förlängningen göra det möjligt för företagen att nyanställa. Du kan söka hållbarhetscheckar internationaliseringscheckar eller digitaliseringscheckar.

Kompetensförsörjning i Ystad

Vi växlar upp vårt arbete för att skapa förutsättningar för en säkrad kompetensförsörjning. Dialog är en viktig pusselbit i detta arbete. Här kan du se hur vi arbetar.

Jusst nu kartlägger vi kompetensbehovet i hotell och restaurangbranschen

Mark, lokaler och etableringar i Ystad

Vi är med längs vägen när företag vill etablera sig eller har behov av att utöka alt. byta lokaler. Vi ser ett högt tryck och en stor efterfrågan att vilja etablera sig och växa i Ystad.

Marknad och Event

Publicera gärna ditt arrangemang på eventkalendern vad händer eller kontakta oss så kanske vi kan lyfta det i våra kanaler.

Missade du vår senaste näringslivsfrukost?

Eller vill du se den igen? Här kan du se näringslivsfrukosten i efterhand.

#fredagshälsningystad

Varje fredag är det dags för fredagshälsningen på vår Instagramkanal. Då gör vi en kort summering av veckan som gått och blickar framåt mot kommande vecka. Nätverka gärna med oss på vår instagramkanal @naringslivystad

Kalendarium

Under Arrangemang och kalendern försöker vi samla aktuella arrangemang och aktiviter. Kan vara bra att hålla ett extra öga på.

Publicerad 2021-07-01, Uppdaterad 2021-12-20