Export Boost 9 mars

Välkommen till en kostnadsfri halvdag på Ystad Arena

Kom för att inspireras av andra företags erfarenheter och ta del av en högaktuell omvärldsanalys - allt med fokus på internationalisering och export!

Är nästa steg för ditt företag att utvecklas internationellt? Ska du satsa på export eller import? Har du planer på att göra affärer med andra länder? Varmt välkommen på en kostnadsfri Export boost!

Du kommer att få möjlighet att lyssa på följande talare:

  • Henrik Mitelman, oberoende analytiker, krönikör på DI och utsedd till Sveriges bästa ekonomijournalist.
  • Ketty Nilsson, Norogard med mer än 50års erfarenhet av att designa och utveckla internationellt efterfrågade betningsmaskiner och vars kompetens har bevisats i mer än 2 500 installationer världen över.
  • Stefan Holmberg, Hydx Hydraulic Solutions, kommer att berätta om hur företaget som designar, säljer och tillverkar hydraulikssytem och komponenter samt världens bästa oljesmörjsystem har vuxit till ett internationellt framgångsrikt bolag.
  • Tom Ekström, Skillinge Fisk Impex, har drygt 30 års erfarenhet inom fiskbranschen. Från hav via toppmodernt fryshus går fisk på export för att nå bord runt om i Europa.
  • Sonja Allbäck, Linoljeprodukter, tillverkar miljövänliga och förstklassiga linoljeprodukter av förnyelsebara råvaror för en världsmarknad.
  • Dag Klockby, Gärsnäs, om familjeföretaget vars prisbelönta och högkvalitativa designmöbler tillverkas på Österlen för att sedan synas och säljas över hela världen.

Efter programmet har du möjlighet att stanna för en enklare lunch, mingla med företag och ta ett möte med någon av aktörerna.

När: 9 mars 2018 kl. 9.00-12.00

Var: VIP lokalen, Arenagången 3, Ystad Arena

Läs mer och anmäl dig HÄR

Publicerad 2018-01-29, Uppdaterad 2018-11-30