Skuggstyrelse

Innovationscenter och Nyföretagarcentrum Sydöstra Skåne startar hösten 2023 nästa omgång av vårt skuggstyrelseprogram som hjälper dig och ditt företag att nå nästa nivå

Vill du ha hjälp av en skuggstyrelse?

Har ditt företag utvecklingspotential men du önskar specialkompetens inom ett visst område eller vill ha strategiskt hjälp med ditt företags utveckling? Då kan du få hjälp av en skuggstyrelse.

En skuggstyrelse består av lokala personer med värdefull affärserfarenhet och kompetens som matchas till dina behov och de finns till ditt förfogande när du behöver stöttning, råd eller kompletterande kompetenser. Att skuggas av Skuggstyrelsen är precis som det låter: den är bara din skugga, den tar inte ifrån dig bestämmanderätten över ditt företag. Den kompletterar dina kunskaper, ger dig kloka råd och åsikter. Men det är du som fattar besluten och väljer vad du vill ta till dig för att utvecklas i den riktning du önskar.

Du kan ansöka att vara en del av det kostnadsfria programmet under hösten 2023 och våren 2024 om du uppfyller följande kriterier:

  • Vill utveckla ditt företag
  • Har frågeställningar som är aktuella nu eller framöver
  • Är beredd att dela med dig
  • Är beredd att avsätta tid för detta

Är du intresserad av att få en Skuggstyrelse eller har du några frågor? Kontakta oss på: helena.kurki@sjobo.se eller ann-sofie.larsson@nyforetagarcentrum.se

Vi söker dig! (3)

Publicerad 2023-06-20, Uppdaterad 2024-06-24