RSS

Näringslivsbloggen

näringslivystad näringslivystad

Följ en del av de aktiviteter som sker under året.


Branschträffar

Publicerad: 2020-10-27 10:20

Vi har regelbundet olika branschträffar och senast i raden träffade vi de större jordägarna och fastighetsägarna i Ystads kommun

Jordägarträff

Årligen träffar vi de större jordägarna. Vi brukar träffas på våren, men i år gjorde pandemin att vi flyttade fram träffen till hösten.

Vi samlades på Charlottenlund där Claes Lachman tog emot oss. På agendan stod en genomgång av Översiktsplanen, landsbyggdsstrategin, invasiva arter samt konceptet FN:s hållbarhetsmål - ett smörgåsbord för nya affärer.

Vi hade många givande diskussioner kopplat till ämnena och förmiddagen avslutades med en rundvisning i slottet. Nästa jordägarträff planeras till våren 2021.

Fastighetsägarträff

Den 12/10 bjöd Kristina Bendz, Per-Olof Lind och Johan Österberg in fastighetsägarna i innerstaden för att tillsammans diskutera några fokusområden som är viktiga för Ystad som en fortsatt levande stadskärna.

Senare i veckan var det dags för den årliga fastighetsägarträffen med fokus på Cityindex 2020 tillsammans med Fastighetsägarna Syd

 

 

Kategorier: Nätverk

Tystad tagning

Publicerad: 2020-10-26 13:53

Visserligen är Näringslivsgalan framflyttad men förberedelserna är i full gång

Stjärnspäckat på kontoret!

Näringslivsgalan har flyttats fram till i början av nästa år (mer info kommer).

På galan hyllar vi det lokala näringslivet och sedan fyra år tillbaka har Jolanta, känd från Svenska Kändisresor gästat tidigare pristagare med intervjuer som visas på galan. Man kan även se tidigare filmer och vinnare på hemsidan.

Vi från Marknad & Näringsliv tillsammans med Daniel Permbo och Jolanta, besökte och filmade tre företag i förra veckan och vi kan lova att dessa filmer vill du inte missa!

Tack alla inblandade för en fantastisk dag. Är du nyfiken och vill veta vilka företag vi besökte? Då kan du kolla in vår Instagramsida.

 

Näringslivsgala Jolanta

Kategorier: Näringslivsgala